ProCoach

Ørvadbrovej 35
8600 Silkeborg

Tlf: 86 85 50 48
Mobil: 26 70 50 48
E-mail: info@procoach.dk

Virksomheden i udvikling

”Virksomheden i udvikling” er et udviklingsforløb for mindre virksomheder med ansatte.

I erkendelse af, at en succesfuld og fremtidssikker virksomhed er et resultat af virksomhedens ledelsesressourcer og virksomhedens forretningsmæssige kompetencer, er der i forløbet både fokus på lederens personlige udvikling og virksomhedens strategiske udvikling. For at sikre fastholdelsen og udviklingen kan virksomheden deltage med en nøglemedarbejder foruden lederen.

Selve forløbet foregår i en gruppe på 10 matchede virksomheder. Der er 4 weekendworkshops, hvor man fælles og individuelt indarbejder nye kompetencer. De 4 workshops binder naturligt forløbet sammen. Før første workshop vil projektkonsulenterne foretage en individuel virksomhedsanalyse samt en personlig lederprofil. Projektkonsulenterne giver, med fokus på potentielle udviklingsområder, en personlig tilbagemelding på disse i virksomheden efter første workshop.

Efter hver workshop arbejder man individuelt i den enkelte virksomhed med det projekt, der konkret er relevant for den enkelte virksomhed. Der vil være mulighed for individuelt, at trække på projektkonsulenterne til disse projekter. Der vil være sparring i gruppen omkring projekterne på den efterfølgende workshop.

Udviklingsforløbet ”Virksomheden i udvikling” er et samarbejde mellem Silkeborg Iværksætter Center og Konsulentfirmaet ProCoach