ProCoach

Ørvadbrovej 35
8600 Silkeborg

Tlf: 86 85 50 48
Mobil: 26 70 50 48
E-mail: info@procoach.dk

Vækstgrupper

Siden er under konstruktion

Gennemført opgave

ProCoach har flere års erfaring med etablering og drift af vækstgrupper. Senest har ProCoach, over en periode på 6 måneder, gennemført et virksomhedsudviklingsforløb – ”Virksomheden i udvikling” - bestående af en vækstgruppe på 10 mindre midtjyske virksomheder.

”En af de bærende ideer bag forløbet var, at skabe et fortroligt og dynamisk miljø til fælles sparring og inspiration virksomhederne i mellem - vækstgruppen. Virksomhederne har efterfølgende på egen hånd fortsat vækstgruppen, bl.a. ved hjælp af ProCoach Internetbaserede personlige vækstgruppeforum.

Virksomheden i udvikling” er nu et fast og tilbagevendende udviklingsforløb for mindre virksomheder med ansatte. I erkendelse af, at en succesfuld og fremtidssikker virksomhed er et resultat af virksomhedens ledelsesressourcer og virksomhedens forretningsmæssige kompetencer, er der i forløbet både fokus på lederens personlige udvikling og virksomhedens strategiske udvikling.

For at sikre fastholdelsen og udviklingen kan virksomheden deltage med en nøglemedarbejder foruden lederen. Selve forløbet foregår i en gruppe på 10 matchede virksomheder. Der er 4 weekendworkshops, hvor man fælles og individuelt indarbejder nye kompetencer.

De 4 workshops binder naturligt forløbet sammen. Før første workshop foretager ProCoach en individuel virksomhedsanalyse samt en personlig lederprofil. Konsulenterne fra ProCoach giver, med fokus på potentielle udviklingsområder, en personlig tilbagemelding på disse i virksomheden efter første workshop.

Efter hver workshop arbejder man individuelt i den enkelte virksomhed med det projekt, der konkret er relevant for den enkelte virksomhed. Der er mulighed for individuelt, at trække på konsulenterne til disse projekter. Der er sparring i gruppen omkring projekterne på den efterfølgende workshop.