Profil

Konsulent og Træner Søren Skov Petersen


 

Jeg er uddannet som Produktionsingeniør, med speciale i ledelse og driftoptimering fra Odense Teknikum i 1989. Jeg er 52 år. Gift og har to børn på 18 år og 20 år.

 

I min karriere, før jeg blev selvstændig, har jeg varetaget flere ledende stillinger, som bl.a. proces & optimeringsingeniør, udviklingsingeniør, Leanleder, produktionschef og fabrikschef i både danske og udenlandske virksomheder. Jeg startede min egen virksomhed ProCoach i år 2000.

 

Jeg har i en årrække siddet i flere bestyrelser. Jeg har derudover praktisk og faglig erfaring med implementering af TPM, LEAN, Operational Excellence samt Performance- og ledelsessystemer nationalt og internationalt. 

 

Jeg har i særdeleshed beskæftiget mig med coaching som afklarings-,  udviklings- og dialogredskab. Individuelle personer specielt i forhold til Executive coaching, Ledercoaching, udvikling af medarbejdertalenter iøvrigt, job & karriereafklaring i forbindelse med ansættelser og out-placement samt personlige afklarings- og udviklingsforløb af privat karakter. Teams specielt i kombination med six-sigma/DMAIC metoden, herunder coaching og udvikling af projektledere. Organisationer særligt i forbindelse med Strategiudvikling og generationsskifteforløb. I særdeleshed i ejerledede virksomheder.

 

Min ingeniøruddannelse er, foruden TPM-, LEAN- og OpEx-uddannelser, suppleret med en instruktør og læreuddannelse fra forsvaret, herunder uddannelse i Selvkonfrontativ Stystemisk Coaching og Træning. Derudover er jeg certificeret i Thomas Ledelses- udviklings- & HR-værktøjer.

 

Som person er jeg proaktiv, praktisk, hands-on, lyttende, undersøgende og anerkendende, men også motiverende, engageret og fastholdende.

 

Hvis opgaven kræver det, har vi flere freelancetilknyttede kompetencer.

 

Få et gratis

 

Sparringsmøde nu!

ProCoach
Mission:

"At skabe klarhed og handlekraft i eksekveringen af det nødvendige"

SiteLock

Senest nyt

 

- Er du leder? Så kunne "Din ledelsesvision" være noget for dig! Se under karrierecoaching, December 2018

- Følg vores facebook side og få tips og små indspark, December 2018

- Certificering TEIQ Thomas Emotionel Intelligens, September 2018

 

 

ProCoach

 

Ørevadbrovej 35, 8600 Silkeborg

 

Email: kontakt@procoach.dk

 

Telefon: +45 26 70 50 48

Copyright @ All Rights Reserved