Ledelsesrådgivning og sparring


Ledelsesrådgivning og sparring

Derfor har succesfulde ledere en fortrolig sparringspartner!

Som leder skal du være proaktiv og ikke reaktiv. Det kræver mange refleksioner og overvejelser! Jeg kan give dig en mulighed for et fortroligt rum til fri refleksion og sparring om de forhold, der har aller størst indflydelse på dine resultater som leder. Uanset hvilket niveau du er leder på.


Ledelsesrådgivning og sparring bygger på tillid

Vi har hos ProCoach, gennem tillid fra en række af kunder, opnået stor erfaring med coaching og udvikling af ledere. Også på virksomhedens højeste niveau. Vi har praktisk og faglig erfaring fra bestyrelsesarbejde, strategiudvikling, implementering af TPM, LEAN, OperationalExcellence samt Performance- og ledelsessystemer i ind- og udland. Samtidig har vi også stor erfaring indenfor personlige udviklingsforløb, hvor vi gennem arbejdet med personlige ambitioner, styrker, udviklingsområder og mål, sætter en ny standard for de potentielle resultater. Kombinationen af dette gør os til en stærk og proaktiv sparringspartner for dig, der har ledelsesansvar.

 

Vi har specielt stor erfaring med ledelsesrådgivning og sparring i ejerledede virksomheder med 10 -200 ansatte. Men har også løst opgaven på koncernniveau nationalt og internationalt.

Hvordan foregår ledelsesrådgivning og sparring?

Vi aftaler et fast månedligt beløb for en række aftalte møder. Derudover har vi en løbende dialog telefonisk og via email. Det er en form jeg har gode erfaringer med fra mine andre kunder. Med et fast aftalt beløb kan vi koncenterer os om opgaven, og ikke om økonomien.