Bogholder/økonomimedarbejder, 30 timer

Bogholder/økonomimedarbejder, 30 timer

 roCoach søger for Silkebus A/S, Silkeborg


Vil du passe godt på vores økonomi og samtidig være en del af et lille team, hvor vi sætter samarbejde og trivsel højt?


Er du en ansvarsbevidst og erfaren allround bogholder/økonomimedarbejder, er her muligheden for et spændende job i førende transportvirksomhed med et godt og anerkendt brand. Som bogholder vil du komme til at løse en bred vifte af opgaver indenfor økonomiområdet.

   

Velkommen til Silkebus


Silkebus, har et forpligtende motto: Kør sikkert ud og kom godt hjem!

Silkebus råder over en stor og moderne vognpark og betjener offentlige-, erhvervs- og privatkunder indenfor alle former for personbefordring i ind og udland. Se mere på vores hjemmeside: www.silkebus.dk


Bliv en del af vores team


Hos Silkebus er vi fagligt ambitiøse, men lægger samtidigt vægt på et uformelt nært arbejdsmiljø med kollegial sparring og en god trivsel i dagligdagen. Du vil løse dine økonomiopgaver i et samarbejde med ledelsen, dine kollegaer, vores kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere.


Om jobbet


Med reference til ledelsen vil du arbejde med debitor-, kreditor og finansbogholderi samt andre ad hoc kontoropgaver. Hovedopgaverne vil nærmere være:   

  • Udarbejdelse af løn for timelønnede hver 14. dag og funktionærer månedligt
  • Behandling og fortolkning af overenskomster
  • Refusionsbehandlinger af løndelen
  • Ferieopgørelser mv. samt behandling/udbetaling af disse
  • Oprettelse af kontrakter
  • Afstemning af lønninger til bogholderiet samt Feriepengeinfo

Om dig


  • Kendskab til Bluegarden
  • Kendskab til Visma/e-conomic
  • Erfaren bruger i Office pakken
  • Regnskabsmæssig baggrund med erfaring fra tilsvarende stilling

 

 

Som person er du seriøs, vedholden og omhyggelig med dine opgaver. Du har en stor grad af ro, er i stand til at vinde tillid ved at lytte til andre personer og inddrage fakta og informationer, før du træffer en beslutning. Du trives bedst med et højt kvalitetsniveau i dit arbejde, struktur, systemer og procedure, men forstår samtidig at afpasse det i forhold til situationen.


Vi kan tilbyde dig:


Kort sagt. Et job med indflydelse, personlig og faglig udvikling blandt gode kollegaer med en dejlig kort beslutningsvej!

Derudover tilbydes du naturligvis en løn, der modsvarer dine kvalifikationer og markedet.


Er du vores nye kollega?


Vi indkalder til samtaler løbende, så vi opfordrer interesserede kandidater til at søge snarest muligt. Så vent ikke for længe! Tiltrædelse snarest efter aftale.

Skriftlig ansøgning samt CV og relevante bilag sendes via nedenstående knap.


Eventuelle spørgsmål kan rettes til både Administrationschef Elin Hansen, Silkebus A/S, tlf. 30 62 09 71 samt Konsulent Søren Skov Petersen, ProCoach, tlf. 26 70 50 48.


Ansøgninger og eventuelle henvendelser til ProCoach bliver naturligvis behandlet med fortrolighed og bliver kun givet videre med dit samtykke.