Profil

Konsulent og Træner Søren Skov Petersen

 

Jeg er uddannet som Produktionsingeniør, med speciale i ledelse, drift og økonomi fra Odense Teknikum i 1989. Jeg er 58 år. Gift og har to børn på 23 år og 25 år.

 

I min karriere, før jeg blev selvstændig, har jeg haft flere ledende stillinger, som bl.a. proces & optimeringsingeniør, udviklingsingeniør, Leanleder, produktionschef og fabrikschef i både danske og udenlandske virksomheder. Jeg startede min egen virksomhed ProCoach i år 2000. 


Jeg har i en årrække siddet i flere bestyrelser. Derudover har jeg haft interim roller i forhold til krisehåndtering, turn around, udvikling og projektledelse. Jeg har praktisk og faglig erfaring med implementering af TPM, LEAN, Operational Excellence samt Performance- og ledelsessystemer nationalt og internationalt. 

 

Jeg har i særdelseshed beskæftiget mig med udvikling og ledelse af forandringer.


  • Individuelle personer specielt i forhold til executive coaching, ledercoaching, udvikling af medarbejdertalenter samt job & karriereafklaring.
  • Teams specielt i kombination med six-sigma/DMAIC metoden, herunder træning og udvikling af projektledere. 
  • Organisationer særligt i forbindelse med strategiudvikling og generationsskifteforløb. Især hos ejerledede virksomheder.


Fra min tidligere erhvervskarriere har jeg også en solid erfaring med rekrutteringer på flere niveauer, og har i ProCoach regi varetaget ansættelsesforløbene hos mine faste kunder. Senest formaliseret ved vores rekrutteringsprodukt - FlexRekruttering.


 

Min ingeniøruddannelse er, foruden TPM-, LEAN- og OpEx-uddannelser, suppleret med en instruktør og læreuddannelse fra forsvaret, herunder uddannelse i Selvkonfrontativ Stystemisk Coaching og Træning. Derudover er jeg certificeret i Thomas Ledelses- udviklings- & HR-værktøjer.

 

Som person er jeg proaktiv, praktisk, hands-on, lyttende, undersøgende og anerkendende, men også motiverende, engageret og fastholdende.

 

Hvis opgaven kræver det, har vi flere freelancetilknyttede kompetencer.

Procoach FlexRekruttering Fleksibel rekruttering for minde og mellemstore virksomheder