Elektriker Tekniker Larsen Installation


Elektriker/Tekniker til intelligent bygningsautomatik


Larsen Installation, Aarhus


– Selvstændig stilling, der fremtidssikrer dig – på et af branchens bedste teams!


Har du en stærk el-faglig profil og har du lyst til at være sammen med os på en rejse, der vil bringe dig vidt – fagligt og personligt? Og er du fuldstændigt passioneret med elfaget, den nyeste teknologi og de bedste brands – som alle os andre her hos Larsen Installation! Så lad ikke denne mulighed gå dig forbi. Søg stillingen!


Velkommen til Larsen Installation

  • Stærk faglighed
  • Æstetisk sans
  • Kompetent rådgivning


Larsen Installation er en specialiseret og moderne elinstallatør, der udfører dygtigt håndværk med materialer af høj kvalitet. Vi mener, at de bedste resultater skabes, når stærk faglighed kombineres med kreative idéer, begejstring for detaljen og sans for æstetik. Til den kræsne bygherre leverer vi bl.a. store komplekse intelligente løsninger indenfor bygningsautomatik, der indbefatter lys, lyd/billede, sikkerhedssystemer, energistyring m.v. Derudover er vi Siedle Studio-partner – et af de stærkeste og mest æstetiske brands på markedet for dørtelefonanlæg og adgangskontrol. Se mere på www.larseninstallation.dk


Du bliver en central del af vores kompetente team – hvor vi hjælper hinanden!


Du vil få mulighed for at arbejde selvstændigt med afvekslende og udfordrende opgaver under stor frihed. Derimod er du aldrig alene, da du altid har et stærkt team i ryggen at sparre med.


Mere specifikt vil dine hovedopgaver være:

  • Service- og projektopgaver af varierende størrelser og omfang
  • Traditionelt installationsarbejde, men med stor grad af kompleksitet og æstetik
  • Bygningsautomatik, bl.a. KNX og Siedle-anlæg
  • Kundekontakt, herunder sparring omkring brugbare løsninger


Om dig:

  • Du er uddannet elektriker. Er du elinstallatør eller andet er du også velkommen
  • Du har gerne erfaring med KNX, men ellers lærer vi dig op
  • Du er fortrolig med IT


I tilgangen til dit daglige arbejde gør du gerne brug af systemer, procedurer, fakta og data. Du planlægger dine opgaver detaljeret og udfører dem med omhu. Du vil gerne, i et vist omfang, have nye udfordringer, men er samtidig vedholden når en opgave skal føres igennem til dens afslutning. Du har let ved at skabe kontakt og omgås andre mennesker og kan lide at yde god service.


Vi kan tilbyde dig:


Vi kan tilbyde dig et job som fagligt og personligt fremtidssikre dig. Dette sammen med gode kollegaer, der alle er dedikeret til elfaget. Kulturen er uformel, ukompliceret og beslutningsvejen dejlig kort!


Derudover tilbydes du naturligvis en løn, der modsvarer dine kvalifikationer og markedet


Ansøgningsfrist – vent ikke for længe!


Vi indkalder til samtaler løbende, så søg snarest muligt. Tiltrædelse snarest efter aftale.


Ring til Søren Skov Petersen, ProCoach, som varetager ansættelsesforløbet, på tlf.nr. 26 70 50 48. Eller send en kort mail/ansøgning bilagt CV til Søren på mail: kontakt@procoach.dk eller brug knappen nedenfor her.


Ansøgninger og eventuelle henvendelser til ProCoach bliver naturligvis behandlet med fortrolighed og bliver kun givet videre med dit samtykke.