Montør Funderholme Smedie A/S

Montør – bygningsstål, altaner og trapper mv.

Funderholme Smedie A/S, Silkeborg


– Sjældent opslået stilling med fremtidige muligheder på et vores dedikerede montageteams!


Har du erfaring med montage, er her muligheden for et spændende og afvekslende job i en af branchens førende og anerkendte smedevirksomheder. Sætter du derudover også en stolthed i at sætte det sidste punktum af høj kvalitet på vores opgaver, glæder dine nye kommende kollegaer i montageteamet til at møde dig!


Velkommen til Funderholme Smedie A/S


 • Håndværk
 • Design
 • Kvalitet


Funderholme Smedie A/S er en anerkendt leverandør af bygningsstål, stålkonstruktioner, altaner, trapper og porte til både offentlige, erhvervs- og privatkunder. Hos os er ingen opgave for stor eller for lille. Det der er vigtigst for os er, at leverer ordentligt dansk håndværk i god kvalitet. Missionen er klar - Den totale individuelle løsning i samarbejde med kunden. Vi er EN 3834 / EN 1090-2 certificeret og CE certificeret. Se mere på: www.funderholmesmedie.dk  


Du vil indgå i vores montageteam – der kører i hele landet – primært dog Jylland!


Du vil blive et værdsat medlem på et af vores montageteams, hvor du vil arbejde med mange forskellige opgaver indenfor montering af stål. Et montageteam består af 2-4 mand, der alle supplerer og hjælper hinanden.


Dine hovedopgaver vil være:


 • Montage af trapper, altaner, bygningsstål m.m.
 • Montageopgaver af varierende størrelse og omfang
 • Deltage aktivt i vores kvalitetssikringsarbejde i henhold til CE og kvalitetssikring ved levering.

Om dig:


 • Erfaring med montagearbejde
 • Du er måske udlært smed eller har bare hænderne rigtig skruet på til godt håndværk
 • Du har måske svejsecertifikater?
 • Du har alm. kørekort B, måske endda stort C/E
 • Du har gerne krancertifikat, men det er ikke en betingelse


Som person er du kvalitetsbevidst og udfører dit arbejde med faglig stolthed. Du trives med en varierende arbejdsdag med forskellige opgaver. Samtidig er du en imødekommende person, der har let ved at skabe tillid hos dine kollegaer og andre. Du kan lide at yde kunderne god service.    


Vi kan tilbyde dig:


Vi kan tilbyde dig et fast job med personlig og faglig udvikling på et team med godt sammenhold. Kulturen er herlig ukompliceret og gennemsyret af smedefaglig stolthed. Der samtidig dejlig kort vej fra beslutning til handling!

Derudover tilbydes du naturligvis en løn, der modsvarer dine kvalifikationer og markedet.


Ansøgningsfrist – vi har travlt – så vi mangler dig!


Derfor indkalder løbende til samtaler. Så skynd dig at tage kontakt! Tiltrædelse snarest efter aftale.


Ring til Søren Skov Petersen, ProCoach, som varetager ansættelsesforløbet, på tlf.nr. 26 70 50 48. Eller send en kort mail/ansøgning med et CV til Søren på mail: kontakt@procoach.dk eller brug knappen nedenfor.


Ansøgninger og eventuelle henvendelser til ProCoach bliver naturligvis behandlet med fortrolighed og bliver kun givet videre med dit samtykke.