Salgs- og marketingmedarbejder

Salgs- og marketingmedarbejder - turistkørsel. 32 timer.

ProCoach søger for Silkebus A/S, Silkeborg

 

  • Har du lyst til at bruge din viden og passion for salg og marketing til bl.a. at udvikle SoMe platformen hos Silkebus A/S til en effektiv og innovativ salgskanal?


Så har du her muligheden for et sjældent udbudt, varierende og meget selvstændigt og udviklende job i en af Midtjyllands førende vognmandsforretninger.

 

Velkommen til Silkebus


Silkebus, har et forpligtende motto: ”Kør sikkert ud og kom godt hjem”!

Silkebus råder over en stor og moderne vognpark og betjener offentlige-, erhvervs- og privatkunder indenfor alle former for personbefordring i ind og udland. Se mere på vores hjemmeside: www.silkebus.dk


Bliv en del af vores team


Hos Silkebus er vi fagligt ambitiøse, men lægger samtidigt vægt på et uformelt og nært arbejdsmiljø med kollegial sparring samt en god trivsel i dagligdagen.

Du bliver ansvarlig for kontakten til egne kunder på turistkørslen, fra den første kontakt, udregning af tilbud, ordrebekræftelse til kunden, planlægning af den endelige kørsel i WebTour til fakturering af kunden. Derudover vil du blive ansvarlig for salgs- og marketingaktiviteter på turist, herunder specielt udvikling af vores SoMe salgskanal.


Om jobbet


Med reference til administrationschefen vil dine hovedopgaver være:   

  • Kontakt til egne kunder.
  • Beregning af priser og tilbud på turistkørsel i eget kalkulationssystem
  • Planlægning af kørsel i webTour
  • SoMe udvikling og aktiviteter
  • Salgs- og marketingsaktiviteter på turist
  • Silkebus Intranet, nyhedsbreve m.v.


Om dig


  • Gerne erfaring fra tilsvarende job eller relevant uddannelse.
  • Måske erfaring med WebTour – ellers bliver du oplært
  • Erfaren bruger af Office pakken

 

Som person har du en selvsikker, imødekommende og positiv fremtræden. Du er god til at kommunikere, har gode overtalelsesevner og tager gerne initiativet.

 

Du skaber en positiv og innovativ atmosfære når du forfølger dine mål. Du er udadvendt og skaber gode relationer, men kan godt, når det kræves, indtage en viljestærk attitude overfor mere pågående personer.


Vi kan tilbyde dig


Et meget selvstændigt job med stor personlig indflydelse og udvikling blandt gode kollegaer og med en dejlig kort beslutningsvej!

Derudover tilbydes du naturligvis en løn, der modsvarer dine kvalifikationer og markedet.


Er du vores nye kollega?


Vi indkalder til samtaler løbende, så vi opfordrer dig til at søge snarest muligt. Så vent ikke for længe! Tiltrædelse efter aftale.


Skriftlig ansøgning samt CV og relevante bilag sendes til ProCoach via nedenstående mail knap - kontakt@procoach.dk


ProCoach deltager i rekrutteringsprocessen, hvorfor henvendelse med eventuelle spørgsmål kan rettes til både Administrationschef Elin Hansen, Silkebus A/S, tlf. 30 62 09 71 samt Konsulent Søren Skov Petersen, ProCoach, tlf. 26 70 50 48.


Henvendelser vedr. jobbet til ProCoach bliver naturligvis behandlet med fortrolighed og bliver kun givet videre med dit samtykke.