Smed Funderholme Smedie A/S

Smed – bygnings-/stålentrepriser og smedevarer

Funderholme Smedie A/S, Silkeborg


– Selvstændig stilling med store personlige og faglige udviklingsmuligheder!


Har du en stærk smedefaglig baggrund, er her muligheden for et spændende og selvstændigt job i en af branchens førende og anerkendte smedevirksomheder. Brænder du for smedefaget med stor faglig stolthed vil du stortrives med dine nye kommende kollegaer hos os.


Velkommen til Funderholme Smedie A/S


  • Håndværk
  • Design
  • Kvalitet


Funderholme Smedie A/S er en anerkendt leverandør af bygningsstål, stålkonstruktioner, altaner, trapper og porte til både offentlige, erhvervs- og privatkunder. Hos os er ingen opgave for stor eller for lille. Det der er vigtigst for os er, at leverer ordentligt dansk håndværk i god kvalitet. Missionen er klar - Den totale individuelle løsning i samarbejde med kunden. Vi er EN 3834 / EN 1090-2 certificeret og CE certificeret. Se mere på: www.funderholmesmedie.dk  


Du vil indgå i vores team på værkstedet – med mulighed for plasmaskæring!


Du vil blive en central del af vores smedeteam på værkstedet, hvor du selvstændigt vil arbejde med mange forskellige opgaver indenfor smedefaget. Derudover vil der, hvis du har interessen, også være mulighed for at arbejde med vores nye plasmaskæreanlæg.


Dine hovedopgaver vil være:


  • Alt smedearbejde på værkstedet
  • Deltage aktivt i vores kvalitetssikringsarbejde i henhold til CE og kvalitetssikring ved produktion


Om dig:


  • Du er udlært smed eller tilsvarende
  • Du har svejsecertifikater, gerne i metode 135 MAG stående kantsøm og stumpsøm position PA
  • Du har erfaring med bygningsstål, altaner, trapper og værn
  • Du har gerne kendskab til EN 3834, EN 1090-2 samt CE-mærkning
  • Du har måske, som et ekstra plus, erfaring med plasma- eller laserskæring


Som person er du kvalitetsbevidst og udfører dine opgaver med omhu og faglig stolthed. Du er vedholden når opgaven skal afsluttes. Samtidig er du en imødekommende person, der har let ved at skabe tillid hos dine kollegaer og andre.   


Vi kan tilbyde dig:


Vi kan tilbyde dig et fast job med personlig og faglig udvikling blandt gode smedekollegaer. Kulturen er herlig ukompliceret og gennemsyret af smedefaglig stolthed. Der samtidig dejlig kort vej fra beslutning til handling!

Derudover tilbydes du naturligvis en løn, der modsvarer dine kvalifikationer og markedet.


Ansøgningsfrist – vi har travlt – så vi mangler dig!


Derfor indkalder løbende til samtaler. Så skynd dig at tage kontakt! Tiltrædelse snarest efter aftale.


Ring til Søren Skov Petersen, ProCoach, som varetager ansættelsesforløbet, på tlf.nr. 26 70 50 48. Eller send en kort mail/ansøgning med et CV til Søren på mail: kontakt@procoach.dk eller brug knappen nedenfor.


Ansøgninger og eventuelle henvendelser til ProCoach bliver naturligvis behandlet med fortrolighed og bliver kun givet videre med dit samtykke.